Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Strašno šta se sve dešava u našem društvu a niko ga nije briga
Onaj dan kad je bila utakmica Portugal-Bih, saznam da je jedan mali u bolnici u Sarajevu pretučen i silovan od strane vršnjaka, i to drugovi su mu to uradili uzrasta 12 god. poznajem ih sve...Jao kako sam bila bijesna...skoro u Tuzli pretučena braća, vraćala se iz džamije, ni krivi ni dužni završiše na gradini...i masa je takvih slučajeva da me je naprosto strah za moje dijete, a tolika se digla uzbuna zbog jedne pišlj utakmice, razočarani zaboga izgubili i život nam je uništen...a to je samo jedan običan sport Ljuta sam, ljuta i morala sam ovo napisati a o domu za nezbrinutu djecu ne smijem ni da pišem, ježim se, a i bila sam lično svjedok njihovog nemara...
ovo je užasno što sam pročitala,žalosno,nemam riječi
U julu ove godine vodila sam djecu lošeg imovinskog stanja,bez ijednog roditelja na ljetovanje u Italiju a tu je bilo i petoro djece iz doma za nezbrinutu djecu tuzla...moram priznati da sam na svojoj koži osjetila kako je brinuti se 24 sata za djecu koja su zapuštena od strane svojih roditelja,koji su navikunti na agresivnost,ljutnju,bezobrazluk....ipak svi oni samo žele pažnju i ljubav koju na žalost izgleda da ne primaju ni od koga sa tom djecom iz doma sam ostala u kontaktu,skoro sam i bila gore i moram reći da je u domu situacija katastrofalna...krade se,tuče,a niko ništa...izgleda da radnici (odgajatelji) dođu na posao samo što moraju,piju kafe a da ih djeca uopšte ne interesuju...fujjj
već su mi zuze krenule,ja se borim 4 god.da ga imam a njemu ga Bog dao i ostavio ih (koji su ih ostavili),pa Bože mili pomozi ovoj dječici oni nisu nizašta krivi,pomozi im molim te. Katastrofa
Citajuci vase komentare nesmijem ni da otvorim ovu str.Ja sam totalno slaba na djecu i znam da bi mi cijeli dan bio unisten sad da ovo pogledam mozda drugi put
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
teta cuvalica salmy
Zanima me koliko placate tetu cuvalicu,i koliko sati bude sa Vasom bebom.Bez kuhanja,pranja...i sli.Iskuljucivo cuvanje bebe?
Znam da je bila anketa,ali je nemogu naci.Samo cifre molim Vas,bez puno pisanja:)))
200 (49%)
300 (35%)
500 (12%)
vise (4%)
Broj svih glasova: 142
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!