Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jesam, odmah po rođenju, koristimo svake godine maksimalno. Uzeli smo taj neki srednji paket, pa nas godisnje izađe maksimalno do 130 KM. Vrijedi svake marke, zaista. Čak su u vrtiću ponudili, međutim JU Djeca Sarajeva su odabrali drugu osiguravajuću kuću. Nama ne smeta, mada mislim da je Uniqa jedna od boljih. Kako rekoh, imamo srednju varijantu, pokrivenost 100% :) ako još nekog zanima i želi se osigurati, neka mi se slobodno javi :)
I moja A ima Uniqa junior osiguranje u sklopu kojeg smo ubacili i osiguranje od povrede... negdje oko njene 4 godine smo se sjetili da počnemo s tom uplatom...