Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Udruzenje DjeCa u subotu u 16 sati otvara vrata svojih novih prostorija. U novom, lijepom i modernom prostoru ce između ostalog biti organizovane kreativne radionice i igraonice za djecu, te je otvorena mogucnost organizovanja proslava vasih najmlađih. Prostorije Udruženja DjeCa se nalaze na Dobrinji, naselje C5 u Ulici Luja Pastera na broju 2A.
I naravno svi ste pozvani na svecano otvorenje u subotu od 16 do 20 sati
Ovdje imate mapu gdje se nalazi,veoma blizu trolejbuske stanice preko puta Merkatora na Dobrinji.
Najveci akcenat se stavlja na kreativne radionice,postoje dvije tete,socijalna radnica i pedagog koji ce raditi sa djecom. Ima i igraonica koja kosta prvi sat je 3 km a svaki naredni sat je 2 km. Postojat ce opcija i proslave rodjendana ali o vise informacija mozemo preko pp.
RE: Dječije Carstvo Kreativni Centar 11.12.2009 11:02:39
tea lana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma
Super, mislim da ćemo i mi doći. LAna nas je pozvala.
mene nije Lana pozvala
Vesela to nema nikakave veze Lana je mene pozvala jer se znamo od malih nogu,ali je ona je meni i rekla da stavim na rr da bi svako mogao doci.Tako da svi koji zele imaju pozivnicu od Lane i udruzenja Djeca
RE: Dječije Carstvo Kreativni Centar 11.12.2009 11:50:31
M kao Mama
onda see you akoboda belmić suta, a akobogda i prekosutra, kakva bona gripa i bakrači, pa berem ti radiš na takvom mjestu da znaš da je to sve marketing.
RE: Dječije Carstvo Kreativni Centar 11.12.2009 11:52:46
HanaBana
See you ali sa tim marketingom ne bih bas bila sigurna u nasoj zemlji gdje imamo puno veci omjer smrtnih slucajeva od oboljelih u odnosu na sve druge zemlje, ali o tome na drugoj temi