mišur
|
Drage moje! Zanima me da li dozvoljavate drugima(članovi porodice, prijatelji...) da diraju vaše bebice za ručice! Meni to jako smeta, jer kad god neko vidi Luku, nebitno jeli neko blizak, ili neko koga sretnemo na ulici, ili gosti koji nam dođu kući, odmah ga hvata za ruke. A onda Luku trpa svoju ručicu u usta! Ja ne znam kako su ljudi tako neuviđajni i nekulturni, jer je to za mene nekultura. Svojim roditeljima sam sto puta naglasila da moraju prati ruke čim vide Luku da dolazi , i oni to poštuju. Ali, lako mi je njima reći... MM nekada opomene svoje, jer je meni neprijatno (već smo imali mali konflikt sa njegovom mamom koja se rasplakala jednom jer smo joj, Bože moj, zabranili da nosa Luku ) i ispada da im stalno nešto pametujem. A prije par dana sam je mogla ubiti jer je držala Luku, i donijela ga do svoje majke koja ima 80 godina, i prinjela joj ga, a ova ga je uzela ljubiti po licu!!!! Stara baba da dira moju bebu po licu!!! Ufffff......... Još me jedna stvar nervira, i počinjem se pitati jesa li ja normalna...Ne volim kad dođem kod svojih ili muževe porodice, a oni svi skoče na bebu, svi mu se unesu i svi bi da ga nosaju. I onda ga jadnika prenose iz ruke u ruku, kao da im je igračka. Opet napominjem da sam mojima morala zabraniti takvo maženje sa prvim unučićem, i oni imaju razumjevanja, ali muževa porodica....On im nekada kaže, kad ga ja napomenem, jer to njemu ne smeta, a oni to baš i ne poštuju. Kako se vi borite sa diranjem za ručice, milovanjem po glavici? I sa uzimanjem i prebacivanjem iz ruke u ruku? Opominjete li svakoga,jeste li to zabranili, kako ste to zabranili? I kako to zabraniti, a da te ljudi ne shvate pogrešno? I jeli to samo meni smeta? Jeli to neka majčinska ljubomora, pretjerano razvijen majčinski instinkt ili i vi to isto proživljavate?
|