Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Delfin je upravo javila da je rodila djecaka koji je 55 cm dug i 4800 g tezak. Kaze da je prelijep . Nek nam je ziv i zdrav i dugo, dugo, dugo veseo sa svojim roditeljima, a od srca zelim da se Delfin sto prije oporavi!!!! Cestitam roditeljima od srca!!!
Draga Delfin,cestitam ti od srca rodjenje sina! Masalah veliki momcina! Nek vam je ziv i zdrav jos puuuno puno godina! Brzo nam se oporavi i jubi bebicu! Eto nama momaka za ove nase mnogobrojne curetke! Veliki pozdrav i cestitke cijeloj porodici!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Kada sam tek dosla na ovaj forum Delfin je pisala kako je ostala trudna i tek sad vidim kako vrijeme brzo prolazi i koliko sam dugo na RR
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Iskrene cestitke za velikog momcinu i nadam se da mamu nije napatio a mami svakako brz oporavak i dugooooo godina uzivanja u porodicnom zivotu sa svojim princom