Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drago mi je zaista jer te u potpunosti razumijem. Moj muz je sredinom januara otisao na sluzbeni put i trebao je odsustvovati 6 mjeseci. Vratio se nakon 4 i niko nije bio sretniji od mene i nase Macice. Nazalost nakon manje od mjesec opet je morao putovati, jer mu je majka umrla i opet nije bio tu mjesec dana. Vjeruj evo nas dvoje smo zajedno vec 11 godina. Vec mi je zlo od pracenja i docekivanja na aerodromu, ali sta cu. To mi je sastavni dio zivota. Prema tome draga moja uzivaj u doceku svog muzica.
hehehehe kad je dosao nakon 4 mjeseca istu noc smo napravili blizance
Cestitke i od mene malom mishu, danas sam mu tepala na slikama , mashala pravo je porsatao, a kontala sam kad ti dragi krene da ga natovarim da ponese bebici nesto, sta znam ako budem postom slala kad ce doci.. U svakom slucaju poljubi ga od mene