Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 7:55:08
Mamica24
Drage moje... obzirom da na nekim temama budemo prozvane Jer smo slucajno spomenule neku nasu boljku, ova tema sluzi za sve zene Koje imaju potrebu da kazu "sto me nesto boli ovo ili ono" a da pri tome Ne budu prozvane kao "jezdimirke" .. Naprotiv, slobodno bez i malo Stida recite jel vas danas-veceras-sad nesto boli ili imate neki drugi zdravstveni problem... ne osjecate se bas u elementu i td.. Takodjer ako neko ima savjet za vas dobro bi dosao.. svi ostali komentari su suvisni... eto...
Ja cu poceti... sinoc su me tako noge bolile Da sam u jednom momentu dobila groznicu.. Nisam zaspala cijelu noc.. jutro je ko malkice bolje
< Poruku je uredio Mamica24 -- 27.3.2015 7:56:33 >
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:23:04
Mirkica
prije 5 sedmica sam dobila gripu od tada ne popusta sve me nesto ziga , boli , umor slaam nadam se s Bozijom pomoci da ce proci , dojadial sam saam sebi
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:25:57
mimi_2in1
jooooj teme...ovo ce da mi bude najdraza tema ovjde dosadila sam mm vise koliko se zalim..sad cu vas da udusim
mamice ideju. svaka ti cast.
evo moj doprinos, boljela me noga juce strasno. mislim da je do sjedenja na poslu, a sta da radim. ne mogu ustat svako 15 min da hodam 10-15 min nit mogu lec da dignem nogu..prvo sam osjetila kako otice, nogavica mi dosla ko da helanke imam, a onda je krenula da me boli. i jedva sam zaspala sinoc...bila je i "fino" plava mjestimicno.. i tako.. danas je bolje.
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:26:29
Zelimo_bebu
Hahaha ovdje se i ja pronalazim...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:34:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
Hahaha ovdje se i ja pronalazim...
u temi ili u grippi jojj jeste dosadna ja ovako nesto nikad nisam imala brze sam se digla od carskog reza na noge
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:38:07
Mamica24
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1
jooooj teme...ovo ce da mi bude najdraza tema ovjde dosadila sam mm vise koliko se zalim..sad cu vas da udusim
mamice ideju. svaka ti cast.
evo moj doprinos, boljela me noga juce strasno. mislim da je do sjedenja na poslu, a sta da radim. ne mogu ustat svako 15 min da hodam 10-15 min nit mogu lec da dignem nogu..prvo sam osjetila kako otice, nogavica mi dosla ko da helanke imam, a onda je krenula da me boli. i jedva sam zaspala sinoc...bila je i "fino" plava mjestimicno.. i tako.. danas je bolje.
Ma slobodno se izjadaj... ovdje ti niko nece zamjeriti
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 9:42:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mamica24
Mirkice posljedice gripe znaju potrajati u vidu umora slabosti.. samo malo ishranu obogati vocem i orasastim plodovima... bices bolje ubrzo..
hvala trudim se da se dignem :)))))) na noge mislim krecem se ja i sve ali kazem bas Inlove svake sedmice nova bolja se pojavi hahhahahahah nisam doktor al citala sam i kazu da virus od gripe handri insana dugo
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 10:26:20
Mamica24
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Mirkice posljedice gripe znaju potrajati u vidu umora slabosti.. samo malo ishranu obogati vocem i orasastim plodovima... bices bolje ubrzo..
hvala trudim se da se dignem :)))))) na noge mislim krecem se ja i sve ali kazem bas Inlove svake sedmice nova bolja se pojavi hahhahahahah nisam doktor al citala sam i kazu da virus od gripe handri insana dugo
Pa jest.. mene gripa prodje za 3-4 dana al se oporaval razvuce... Odmaraj, puno tecnosti i vitamina..
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 10:33:41
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 10:34:32
Mamica24
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mamica24 Izvini Mico al ako te nista ne boli ne javljaj se ovdje Primamo samo bolove
Sorry, evo zadnji put, nisam znala da je zatvorena grupa.
Boze sacuvaj... samo nekad zene imaju potrebu da im na njihovo "boli me glava" Ne dobiju odgovor "pa tebe stalno boli glava" ili tebi pms traje mjesec dana
Znaci ovdje se jadikujemo otvoreno i slobodno
RE: Danas me boli, ziga, pecka i td. 27.3.2015 10:36:42
Mamica24
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
Jesi radila neke analize uzv ili onu sondu.. Mene hoce zeludac kad se iznerviram.. Pila sam i ja reglan prosle godine zbog nekih Cudnih mucnina... i pomogao mi... pila sam i onaj Iberogast.. Jes da je fuj al mi je dosta smirio stomak.. Ma bice to dobro ne sikiraj se...
< Poruku je uredio Mamica24 -- 27.3.2015 10:38:52 >