Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li ste se bavile sportom i kojim? 11.3.2013 17:24:37
lepetetka
Evo tema za one koje su se bavile ili još uvijek bave sportom Ja sam dugo trenirala streljaštvo i mogu reći da imam lijepa iskustva i lijepa druženja u sjećanju
RE: Da li ste se bavile sportom i kojim? 10.6.2013 9:04:22
leona81
u osnovnoj skoli trcanje i rukomet. i to u trcanju sam bila jedna od boljih, isla sam i na takmicenja... zatim sam upisala sinhronizirano plivanje i zaljubila se u taj sport, 2 puta dnevno imala treninge plivanje, koreografije, treninge na suhom....i onda se vratih u Sarajevo a tad nije bilo bazena i nazalost sam prestala. tako sam natukla 10 kg nakon toga nista vise tako ozbiljno - aerobik nekih 10 godina, 4-5 puta sedmicno... nazalost sad s vremena na vrijeme odem u teretanu ili na yogu....morat cu se aktivirati uskoro jer ja moram stalno trenirati da bi odrzala tezinu ili smrsala. usporen metabolizam
RE: Da li ste se bavile sportom i kojim? 12.6.2013 13:14:39
Bebica11
Trenirala sam DZudo I bila cak prvak drzave I isla sam na takmicenja u I van BIH Trenirala sam I kosarku
A uvijek sam se bavila nekim sportom...dok nisam rodila isla sam rekreativno na plivanje...kako sam rodila N sportske aktivnosti obavljam po kuci s njom
RE: Da li ste se bavile sportom i kojim? 12.6.2013 15:28:56
Irma2410
Nažalost nisam imala mogućnost da se bavim nekim sportom,zbog bolesti tj. obostranog iščašenja kukova kao tek rođena beba.Nisam smjela čak ni fizičko radit u osnovnoj :(
RE: Da li ste se bavile sportom i kojim? 3.10.2013 22:22:15
sara123
Ja bih voljela ici na neki kurs samoodbrane. To mi je zelja jos od srednje ali jednostavno nisam imala prilike. Ako ko zna gdje bih se mogla obratiti, u Sarajevu, nek pise. Mada sam sad trudna,pa dok dijete rodim aBd necu imati vremena.. Ali def.bih voljela