Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 11:59:40
Lady26
Obezbijedila stambeno pitanje, po mogucnosti i za L. Kupili normalno, malo bolje auto... Pomogla mami i bratu Pomogla mm da nadje posao (mito i korupcija ) ili cak zapoceli svoj bizMis (njegova zelja) Putovanje
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:04:08
Hanady RR
1. srušula kući i napravila novu... 2. sjela i stavila na papir svima po malo mojim bližnjim... 3. podjelila dje treba, bolseni, stari, iznemogli,l liječenja, itd... 4. napravila dernek za po sarajeva... 5. otputovala sa mužem i djecom put oko svijeta...
ovo na bigno od jedno milion valjda bi mi moglo bit...
a inače...ne igram bingo
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:05:13
Leena
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
1. srušula kući i napravila novu... 2. sjela i stavila na papir svima po malo mojim bližnjim... 3. podjelila dje treba, bolseni, stari, iznemogli,l liječenja, itd... 4. napravila dernek za po sarajeva... 5. otputovala sa mužem i djecom put oko svijeta...
ovo na bigno od jedno milion valjda bi mi moglo bit...
a inače...ne igram bingo
Ne bi jedan milioncic ovo pokrio, ne sekiraj se, treba ti barem 2
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:13:29
felix
igram ponekad Bingo . Eh sad kad bi ga dobila prvo nebi cjelu noc spavala od uzbudjenja meni svekar svaki puta u šali veli E ak dobiješ bingo polako mi reci, da nebi me šlag strefio zajebava A gdje bi potrošila eeeeee prvo bi otišla na putovanje ..... Nas troje .....a posle bi zakrpavala rupe sa ostatkom šta ostane para
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:16:26
Visnja RR
kupila stan u Importane kupila igraonicu Bambi u importane i nazvala je Ringeraja... zaposlila žene s RR koje ne rade i dobro ih platila Kupila kućicu u Brelima podjelila nešto sitno rodbini
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:23:32
Blue rose RR
Ne igram bingo, ali sa svojim mužem uvijek maštam o ovome: - da zatvorim kredite svog brata i njegovog brata, - da obojici kupimo po novo auto; - da mami, tati i majki organizujemo neko putovanje koje bi trajalo nekoliko mjeseci tamo gdje oni žele, - a ono što ostane meni i mm da zatvorimo rupe :), a rupice nek ostanu kao kamen u cipeli da žulja.
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:46:46
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kupila stan u Importane kupila igraonicu Bambi u importane i nazvala je Ringeraja... zaposlila žene s RR koje ne rade i dobro ih platila Kupila kućicu u Brelima podjelila nešto sitno rodbini
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:49:33
ziki
otvorila jednoj sestri obdaniste otvorila drugoj apoteku poklon u novcu za brata mm pkrenula sopstvni biznis za mene i mm i pokloni za rodbinu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Da dobijem na Bingu sada bih... 11.3.2013 12:50:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
za početak
ma nemoj...
aahahahahahahaha