Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Budimo podrska nasoj mishki sin joj je u bolnici 10.7.2009 0:15:35
dinaa
Neznam gdje bi postavila ovu temu pa neka je moderatori premjeste,
Upravo sam procitala da je njen sincic od ponedeljka u bolnici zbog bronhitisa pa smo zamoljene od nje da joj pruzimo podrsku i pozelimo brzo ozdravljenje njenom djecaku. Draga mishka tvom sinu zelim da sto prije ozdravi i vrati se svojoj kuci.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.7.2009 19:39:32 >
RE: Budimo podrska masoj mishki sin joj je u ... 10.7.2009 0:21:02
Adana
Draga moja, tako mi je zao sto je malecki bolestan, i jos i u bolnici. Zelim mu sto brze ozdravljenje i da sto prije dodje kuci zdrav i veseo, da se i ti vise ne brines. Ljubim vas oboje. Drzi se, bice sve aBd dobro!
RE: Budimo podrska masoj mishki sin joj je u ... 10.7.2009 8:33:14
ljubičica 28
Iako te ne poznajem, i ne znam kakav je osjećaj kada ti je dijete u bolnici, vrlo dobro znam kako je kada ti je neko blizak bolestan...Zato ti od srca želim da ti se sinčić što prije oporavi, i bude veseo svojoj mamici
Drage moje koje imate dečkiće i curke nevažno ko je prvi a ko drugi jeste li njima oblačili odjeću od prvog bebača bila ona plava ili roza ili ste kupovale ponovo sve...
I nezamjerite ako je anketa pomalo smiješna jer nama trudnicama svašta pada na pamet
kupovala sve iz početka (40%)
oblačila im što sam imala od prvog bebača (44%)
zamjenila se sa nekim (4%)
riješenje za moje probleme :) (12%)
Broj svih glasova: 75
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!