klemzi
|
Draga ivavr, znam da nema potrebe da ti govorim da će to biti najsavršenija djete za tebe, odnosno već jest, najsavršenije na svijetu, i nemoj puno brinuti... Ja mislim da je najvažnije da vi kao roditelji kod djeteta izgradite samopoštovanje i, vjerujem, da neće biti problema. Ja sam imala nastavnika u OŠ koji nije imao prste na jednoj šaci, bio je super, zbog njega sam i ja odlučila postati prof. jezika. Naravno, žao mi je što vam se to desilo, ali kad čovjek pogleda kakvih sve pojava ima, može se uvijek reći ne daj Bože gore.. Tako je puno ljudi bez fizičkih poteškoća, ali nisu potpuni i sretni, nažalost. Ja sam rodila dječaka sa sindromom Down,( a ti kao ljekar znaš kakve sve poteškoće nosi taj sindrom, od teške srčane mane, problema sa sluhom, vidom, mentalna zaostalost, problemi sa štitnom žlijezdom i da ne nabrajam) i dok je bio živ, tješilo me to što sam duboko vjerovala da će on biti sretan kad naraste. Nažalost, moja beba je umrla, ali za mene je bio najljepše biće koje je Bog ikad stvorio. Zato, glavu gore, progutaj knedlu, jer tvoja beba će, vjerujem, uz brižne roditelje biti ispunjena, sretna, vesela, zdrava i uspješna. Ljubi malu bebu od jedne tete!