Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iako sam vidjela da ima ova tema, moram otvoriti novu jer se na ovoj prvoj uglavnom govori opcenito o koristenju AS. Mi trenutno imamo AS - nosiljku ali moja prijateljica koja vec ima bebu je u totalnoj dilemi, toliko razlicitih marki proizvodjaca... Kaze da je pitala u T. Limacu koja je razlika izmedju njih da bi dobila odgovor "skuplje su bolje" itd. Jos ima onih s mehanizmima koji su podesni samo za najnovija auta.
Pa bi me jako zanimala vasa iskustva s AS, proizvodjacima i markama. Koje biste preporucili ostalima, uz napomenu da se radi o onim vecim, dakle koje mogu biti i za vece dijete, ne AS - nosiljka, vec bas one vece.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 2.6.2010 21:01:39 >
Moj favorit je Maxi Cosi i po cijeni i po kvaliteti. Timur sad koristi najvecu a Hena njegovu srednju. Imali smo i najmanju korpu ali su nam je ukrali sa golfom moje jaranice kojoj sam posudila. Kupili smo onda Brevi ali nije ni blizu po kvalitetu.
Ja bas ovih dana gledam AS,i nikako da se odlucimo sta cemo kupiti.Vidjeli smo u TL jednu,mislim da je bubu ili tako nesto,pravo slatka i nije ni skupa.A nabasali smo na jednu,isto u TL,cijena nevjerovatna 499,90KM...Boze sacuvaj,pa nije svemirski brod
imamo jedno römer-pravo dobra,a jos dvije ugradene u autu na zadnjem sjedistu tako da je prakticno kad ne treba samo ih spustim i ko normalno sjediste,ali to je za djecu od 3god.
Ebru, super su slike. vidim u katalogu T. Limaca ova koju si ti narucila. Meni bas trebaju ove sto nisu iskljucivo za najnovija auta, kod nas je 97 god, a kod ove moje prijateljica koja trazi AS za vecu bebu isto tako. Ovaj model nije ni skup, a sta je sa onim sto ima oznaku "sehr gut" odoh vidjeti ima li ga u katalogu.
Mi jos uvjek koristimo CAM-ovu AS koja je dosla s kolicima (3u1)... Asja bas voli da bude u njoj... kad smo isli na more muz ju je propisno stavio... medjutim kad se vozimo po gradu onda ne jer je ja stavim bocno jer Asja najcesce zaspi u njoj pa je tako lakse samo prebaciti na kolica ili u stan... ja obicno drzim za rucku da budem sigurna u slucaju kocenja...
Mi jos uvijek koristimo Maxi cosi nosiljku i vise sam nego prezadovoljna. A AS-ce imamo ugradjene u sicevima od auta tako da nema potrebe da kupujemo posebno. To se stvarno isplati imati!
Mi smo htjeli da kupimo Maxi Cosi Tobi jer smo je vidjeli u katalogu TL ali nikada im nije dosla, tako smo se na kraju odlucili za Bebe Confort Iseos TT (9-18 kg), kupili u TL...Prosla je sve ove testove sigurnosti i to...Nama je super...I super mi je sto se moze spustiti kao u neki polulezeci polozaj za slucaj da bebe zaspi, a to sam i trazila... Cijena: 370 KM
Mi jos uvjek koristimo CAM-ovu AS koja je dosla s kolicima (3u1)... Asja bas voli da bude u njoj... kad smo isli na more muz ju je propisno stavio... medjutim kad se vozimo po gradu onda ne jer je ja stavim bocno jer Asja najcesce zaspi u njoj pa je tako lakse samo prebaciti na kolica ili u stan... ja obicno drzim za rucku da budem sigurna u slucaju kocenja...
Izvini ali mislim da je nebih mogla zaustaviti držanjem za ručku . I kada je vezana pojasevima AS se nesmije mrdati.
vezano za TL, ja vjerujem da se preko njih moze i naruciti. imaju dobar izbor, a vjerojatno se kod nas moze pogledati i u autokucama. zelim vam da vam vase srecice uzivaju u AS
vezano za TL, ja vjerujem da se preko njih moze i naruciti. imaju dobar izbor, a vjerojatno se kod nas moze pogledati i u autokucama. zelim vam da vam vase srecice uzivaju u AS
Moze se naruciti ali se ceka duuuugo. Pitanje je da li ima na stanju...Mjesec-dva se ceka...Meni se nije to dalo pa smo kupili adekvatnu zamjenu...
Evo i nas.... Kupujemo novu AS, Bakir vise ne moze da stane u onu nasu malu Planiramo uzeti Maxi Cosi SPS 2007 Bjorn, naravno kad pocne da sjedi... Ali, reko da vidim sta vi mislite, jel neko imao slicnu, kako se pokazala....
Ebru, vidim da si ti planirala da nabavis istu, jestel uzeli je, kakva je?? Hvala
Hvala, amdi.. Interesovalo me cito onako, misljenje, i ako neko zna neke stvari/iskustva, bilo negativna ili pozitivna, da me prosvijetli Citala sam na netu jako puno o AS, i vidim da su Maxi-Cosi i Romer jedne od najsigurnijih i najboljih.... Hvala jos jednom....