Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage forumašice, posebno raja sa trećeg tromjesječja, sa zadovoljstvom vam javljam kako je naša Aiša večeras u 22:40 rodila svog momčinu. 53 cm dug i 3.650 kg težak! Nisam je još zvala ali sam joj poslala poruku, brzo nakon poroda mi se javila, pretpostavljam da se dobro osjeća!
Sretnim roditeljima čestitam, a malom braci želim dug i sretan život!!!
Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
iskrene cestitke mami i bebi, Radoznalice izvini malo naslov Aiša rodila bracu nekako nemoj se ljutit al cudno ispada kao da je rodila brata sto je nemoguce nemoj se ljutit mozda si bila uzbudjena kad si otvarala temu u svakom slucaju cestitke
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''