Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
20 bezazlenih pojava koje uznemiruju majke 8.9.2008 22:46:18
Anoniman
nadjoh zanimljiv tekst, jer me zanimalo kad se ona otvorena kost na bebinoj glavici zatvara i pronadjoh odgovor ovdje i jos svasta nesto... pa reko da podijelim s vama koje nisu imale priliku da ga procitaju meni je dalo odgovore na dosta pitanja
RE: 20 bezazlenih pojava koje uznemiruju majke 8.9.2008 23:40:27
Romali
Super! I ja sam se našla. Kad se samo sjetim kako sam plakala kad je gledao istok- zapad ,a to je trajalo jako kratko. Svi su mi govorili da je to normalno,ali džaba...Sada vidim da su bebe mala čudesna stvorenja i da im za sve treba dati vremena.
RE: 20 bezazlenih pojava koje uznemiruju majke 9.9.2008 21:58:36
rozi
A mene sad zabrinu ovo sa stopalima. Kod mene beba nema ravna stopala , bas se sjecam kada sam ih prvi puta vidjela da mi je cak bilo drago, kontam neces se kao mama muciti sa uloscima. A sad ispade da to moze biti neuroloski poremecaj