Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 14.3.2013 23:22:15
ananas_ze
nista, sve stizem, i jare i pare
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 16.3.2013 12:30:27
Visnja RR
sam sam manj spavala a jendu noc nikako... a sve drugo sam stizala...
uz naravno pomoć mog muža i roditelja... MM je stalno govorio "ja ludih žena" ali sam vidjela da mu je drago kad bih mu svakih malo govorila rezultat....
RE: šta ste žrtvovali ove sedmice za rr? 16.3.2013 14:27:01
ladyblue RR
ja sam žrtvovala:
- 4 epizode uvoda u anatomiju - 4 epizode Kućanica - sav posao od ove semice (na radnom mjestu) me čeka sljedeće - posvađala se sa Vajtom - kuća mi je demolirana - sav veš prljav
ima da poginem ovaj vikend i sljedeće sedmice da sve stignem
Ali Neum je "legao"