Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:03:57
lady_bubamara
Joj ja volim petu ali ne previsoku , kupila sebi jedne cipelice nekih 6-7 cm peta a hodala sam tako da mi se muž i brat cijepali od smijeha a ja plakala od muke...
E od tad štiklice sa petom samo u izlogu gledam a uživam u patikicama i sandalicama, tačnije u obući sa ravnom petom :D
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:10:46
animagical
IZVORNA PORUKA: draguljče
Ma ja štiklu obožavam. Mada nosim i ravno, najčešće čizme i baletanke. Mada nosim i čizme sa štiklom.
isto ovako u svakom slucaju ljeti moram imati baletanke a zimi jedne cizme za snijeg u ravnoj varijanti..nema mi nista gore nego vidjeti zesnko na onom igla peticama kako nabada kroz smet smijega
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:12:57
enči80
Štikla do nekih 8cm visine
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:13:33
bebbe RR
Oboje Štikle i cipele s punom petom volim više, ali nosim i ravnu obuću. Ja, zapravo, obuću genralno volim. Nisam ljubiteljica baletanki na odraslim osobama.
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:14:23
animagical
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
A, još kada vidim da nabada, pa joj se još i iskrivile pete, ja bih joj podapela nogu
a znas li zbog cega se desi ta pojava? mislim na ono kad se nagne peta i stopalo ukrivi na jednu stranu, obucnu na unutra? uvijk me to zanimalo,a nije mi se nikad desilo pa da saznam
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:15:17
Amani12
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
A, još kada vidim da nabada, pa joj se još i iskrivile pete, ja bih joj podapela nogu
a znas li zbog cega se desi ta pojava? mislim na ono kad se nagne peta i stopalo ukrivi na jednu stranu, obucnu na unutra? uvijk me to zanimalo,a nije mi se nikad desilo pa da saznam
I mene ovo zanima...
RE: Štikla, odnosno peta ili ravna obuća, pit... 13.3.2013 0:15:33
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: bebbe RR
Oboje Štikle i cipele s punom petom volim više, ali nosim i ravnu obuću. Ja, zapravo, obuću genralno volim. Nisam ljubiteljica baletanki na odraslim osobama.
ja imam one ko tvoja mlađa kćer i prosto sam zaljubljena u njih kupila ih kada sam bila trduna i zaista su mi život spasile, noge su mi oticale, a one si ni nakon takvog stanja nisu promjenile,