Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 14.10.2009 15:24:47
acudesa
Ovdje se podrazumijevaju stvari(proizvod kojim niste zadovoljne) i osobe za koje mislite da im nije mjesto u Vašem domu: U moju neće (nadam se) više ući: -mahaluše komšinice, -zlobna familija, -muževa bivša djevojka, -rođak koji će 100% tražiti pozajmicu, -stara muževa tetka koja samo podbada snahicu..... i ostale "stvari" : -"Birino"-ništa (jako sam nezadovoljna kvalitetom par njihovih stvari) -Jonson baby šampon (vjerujem u onu priču) -jeftin sto za peglanje-bolje baciti pare -jeftin prenosivi štrik za veš (isto kao u gornjem) -tečnost za cipele (samo ispuca koža od nje) -hrana "sa akcije" sa skorim istekom roka (bacim je uglavnom jer je ne stignem potrošiti)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 14.10.2009 15:57:35
Nedi
Kineske papuče - prije nekoliko godina kupim neke simpatične pape kod kineza....kuća mi je smrdila 5 dana nakon što sam ih bacila a još su bile u lavoru sa lenorom dva dana fuujjjjj
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 15.10.2009 13:15:33
leli§
uh draga acudesa gdje me nadje :):):)
- gumena prostirka za kupatilo - mala kanta za smece - hrana na akciji - pernati ukrasni jastucicci... kako god neko sjedne tako perje leprsa sa svih strana...
a o onim "manjim" stvarcicama i da ne pricam...
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 15.10.2009 15:33:06
acudesa
IZVORNA PORUKA: leli§
- gumena prostirka za kupatilo
a, što??? ostalo se slažem ja, otkako sam uselila u stan, imam samo gumene, i ne znam za bolje doduše kod mame su bili oni klasični prostirači pamučni-ali kako ja nisam brinula ni zašta, nit im znam vrline niti mane, pa mi napiši ako ti nije teško (trebam ove mijenjati-malo su otišli, pa da vidim koji mi više odgovaraju)
RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :) 15.10.2009 18:55:14
le_ella
U moju kucu vise nece uci vatrostalana keramicka posuda uh koliko me juce uplasila kad je pukla na sporetu ocima je ne mogu vidjeti..... -takodze tracare ne zelim u mojoj kuci -lazove -licemjerne ljude i td imala bih ja do sutra nabrajati