Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 9.9.2008 17:57:43
medavi
Ja bih skupila sve clanove uze porodice i otisla izradit jednu lijepu sliku veceg formata pa je fino u okvirila i eto poklona da ljepsi nemoze bit! Ti dodaj neku sitnicu mostarko ako zelis! Sretno nadam se da ces ih odusevit
< Poruku je uredio Emina RR -- 9.9.2008 19:16:07 >
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 9.9.2008 18:06:33
Adana
Slazem se sa Amelom, slika je lijep poklon. Cak i portret mame i tate ili mozda neka zajednicka porodicna fotografija. Kazu i da je ona halka na vratima starim sinonim za srecu poput potkovice i da je kao nafakali da se ima u kuci. Pa mozes i to negdje naci uokvireno. Ili mozes nesto pojedinacno i jednom i drugom, recimo neki sat pa ugravirati datum vjencanja i ime onog drugog. Ili tati sat a mami narukvicu ili medljon. Lijepo je da su tako dugo zajedno i da ih zelis iznenaditi. Sretno! Sigurna sam da ce se jako obradovati sta god da im poklonis.
< Poruku je uredio Emina RR -- 9.9.2008 19:16:27 >
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 9.9.2008 21:03:09
Emina*
Ja bih im isto uplatila neku veceru, ili neko krace putovanje.... Imas u Fojnici super ponuda , ne znam u kakvoj si trenutno financijskoj situaciji, i koliko si spremna odvojiti novca za poklon.....
Ili, ipak, kako Vildana rece, neka zajednicka slika je meni uvijek pogodak.... Al roditelji su to, obradovat ce se sta god da im kupis.... Sretno,i javni nam sta si odlucila.....
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 10.9.2008 12:56:14
Adana
Ja bih im isto uplatila neku veceru, ili neko krace putovanje.... Imas u Fojnici super ponuda , ne znam u kakvoj si trenutno financijskoj situaciji, i koliko si spremna odvojiti novca za poklon.....
i ovo je jako dobra ideja... neki poseban, romantican odmor bilo gdje...
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 24.4.2013 15:21:32
Sarajka
Pozvani smo na rucak za 40 godisnjicu braka svekra i svekrve od sestre. Sestrinoj svekrvi sam mislila kupiti buket cvijeca, ali ne znam sta uzeti njemu. On je religiozan, ne pije, ne pusi, ne jede slatko. Dane provodi u setnji, citanju knjiga iz biblioteke i molitvi. Bila bih zahvalna ako imate li neki prijedlog.
RE: Šta pokloniti roditeljima za godisnjicu b... 24.4.2013 15:29:56
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Sarajka
Pozvani smo na rucak za 40 godisnjicu braka svekra i svekrve od sestre. Sestrinoj svekrvi sam mislila kupiti buket cvijeca, ali ne znam sta uzeti njemu. On je religiozan, ne pije, ne pusi, ne jede slatko. Dane provodi u setnji, citanju knjiga iz biblioteke i molitvi. Bila bih zahvalna ako imate li neki prijedlog.
Pa kad covjek cita kupis mu knjigu