Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 19:12:53
Visnja RR
Ono sto je meni cudno je nezainteresovanost drzave za osposobljavanje klinike... pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica koliko je donacija doslo za izgradnju iste... hm, gdje je novac?... zar se bas niko ne pita!!!! Halidu svaka cast... Uvjek je bio veliki covjek... Vidim imaju i plakati sa molbom za donacijom gradjana jednim pozivom na odredjeni broj... Iako sam uputila jedan poziv ipak ostaje gorcina kad se zna da je daaavno novac postojao za njeno pustanje u rad... Neki zaista nemaju dusu... Ili ih bas briga za zene - buduce majke jer njihove zene su se davno porodile a kcerke se poradjaju vani u pvt klinikama... uh bjesna sam
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 19:48:28
nensy
Klinika je već odavno trebala biti otvorena toliko Turska je dolirala aparate al od njih ni traga a sad daj još od jadnog naroda samo da izvuku maximum Al na kraju i ja sam napravila 5 poziva ne bi li se šta promijenilo nabolje a ne da nam se djeca rađaju sa štakorima i žoharima
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 21:17:27
Kivac
kad sam vidjela reklamu za koncert fino me je huja uhvatila. novac vec odavno postoji ali se naravno, kao i sve drugo u nasoj zemlji, moralo pokrasti pa samo naivcine mogu pomisliti kako je ovaj potez human. naravno, Halidu svaka cast jer on zaista jeste human covjek ali sve ovo je jedna velika farsa. nadam se da ovaj put novac nece nestati. a, mozda smo i mi dijelom krivi sto ne prozivamo u medijima, sta bi s onim novcem za mamografiju, sta bi nakon one trke na vilsonovom, i sl.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 21:21:37
Romali
Večeras u Glam Blamu i sami učesnici koncerta kažu da nisu sigurni da će novac dospjeti na pravo mjesto. Samo se nadaju dan hoće. I naravno organizator se mogao zahvaliti toj omladini koja je izdvojila 10KM za koncert tj.GAK.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 21:59:38
tea lana
ja sam zvala najmanje 30 puta i nisam uspijela dobiti vezu,stalno mi javlja zagusenje na vodovima,pa ako su vec skontali na taj nacin prikupljati pare onda su trebali obezbjediti i vise telefonskih linija a ne ovako covjek nakon odredenog vremena izgubi volju.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 22:13:57
mynxlee
to je katastrofa. covjek pocinje sumnjati u njihove humanitarne geste. pitam se da li neki to rade zbog humanitarnosti ili zbog svoje slave. svaka cast onima koji to rade iz srca. tesko da prikupljeni novac dospije u prave ruke. mozda jedan dio.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 22:33:22
stella
Ako ista dospije na pravo mjesto bice dobro. Stanje pedijatrije na kosevu je nehumano.A svaka majka koja je lezala sa svojom bebom to dobro zna.Uzas i katastrofa,nemam rijeci. Za ginekologiju neznam,jer nisam nikad gore isla.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 9.11.2008 23:39:42
Ivona
Sigurno jeste pljacka naroda...,ali ja se trudim da ne razmisljam tako,ma koliko to naivno bilo... Iako se ne radi o mom gradu i nasem porodilistu,ja sam otisla na koncert i uputila dva tel. poziva. Nazalost preostaje nam samo da nesto pokusamo promijeniti.
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 10:49:33
Anoniman
ih pa da se GAK osposobi znate li koliko bi se trebalo privatnih ordinacija zatvoriti?? uh i mene huja hvata kad pomislim da je to trebalo da bude daaavno osposobljeno a jos nije
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 11:02:09
mamina princeza
Ma kod nas je sve to "sumnjiovo"... neki dan sam razgovarala sa doktorom koji radi na pedijatriji i on mi je rekao da je vrlo vjerovatno da se pedijatrija sada tamo preseli porodoliste da ako se sad ne otvori tamo vrlo moguce da nece ni kasnije... sto me pravo razocaralo....jer kao sto on kaze kod nas kad nestane nekoa lova vise se nikad ne pojavi...
a ja sam rekla da necu drugo djete radjat dok se ne osposobi Jezero mozda ce onda biti bolji uslovii... pa mi zato pravo krivo
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 12:33:08
sanjarka
Kad sam prvi put radjala (to je bilo 2004.) pricalo se da bih se do kraja trudnoce mogla poroditi na jezeru. Sramota. Znaci pare su vec tada postojale pa su pokradene. Evo 2008 je i ja sam opet trudna a nema nikakve sanse da se porodim na jezeru. Ne zasluzuju ni jednu humanitarnu marku dok ne objasne gdje je donacija. Bijesna sam do neba
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 14:35:40
ElmaB
Ne znam, ovaj put sam optimista po tom pitanju. Ne mislim da je pljacka naroda i iskreno se nadam da ce taj novac otici bas za osposobljavanje GAK-a! Bilo bi i krajnje vrijeme!
RE: Šta mislite o humanitarnom koncertu za GAK 10.11.2008 15:08:34
liebevoll
Ja se iskreno nadam da ce biti nesto od toga, jer su zene to zasluzile. Mada, kada se sjetim koliko se vec prica o preseljenju na GAK, onda bas postanem skepticna. Moja kuma radi gore, i sjecam se da je nekad krajem 2004 govorila da bi se uskoro trebali preseliti Sta je bilo u meduvremenu, ko zna.... Samo se nadam da novac nece otici u pogresne ruke, pa da se opet za par godina organizuje nesto slicno, jer GAK jos nije u funkciji MOji roditelji su bili na koncertu, i kazu da je stvarno bilo lijepo.