Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo nije još jedna o tema šta mislimo o osobi koja je postala prije nas niti o njenom avataru, nego šta bi s osobom iznad vas najradije radile. Putovale, jele, sadile tikve? Svako ima nešto svoje što nam je zanimljivo.
Eto, šta bi prva koja šta napiše najradije radila sa mojom malenkošću?
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 11:53:29
Hanady RR
razmjenjivala čarape
al najprije uredila svoj dom
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 11:55:40
koka i po
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ovo nije još jedna o tema šta mislimo o osobi koja je postala prije nas niti o njenom avataru, nego šta bi s osobom iznad vas najradije radile. Putovale, jele, sadile tikve? Svako ima nešto svoje što nam je zanimljivo.
Eto, šta bi prva koja šta napiše najradije radila sa mojom malenkošću?
isla na buvljak s didom bi u plastenik a kod hanady bih rado bila gost na rucku
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 11:59:57
Hanady RR
pa šta je ovo...ko šta s akim
hatepsut sa tobom bih provela 48 sati da vidim kako je sa velikom djecom i bebaom u isto rvijeme :)
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 12:00:38
koka i po
s kokom bih jednu razgovorušu
mah...to je bar lako... bebacha ne znam praviti torte svaka deseta ispadne kako treba. meni ova nasa imancica djeluje previse njezno tako da bih je opteretila samo sa jednom laganom setnjicom
RE: Šta bi radile s osobom iznad? 12.3.2013 12:01:29
bebacha
IZVORNA PORUKA: koka i po
s kokom bih jednu razgovorušu
mah...to je bar lako... bebacha ne znam praviti torte svaka deseta ispadne kako treba. meni ova nasa imancica djeluje previse njezno tako da bih je opteretila samo sa jednom laganom setnjicom