idana_85
|
I ja mislim da treba i jedno i drugo. Tebe potpuno razumijem, kad ih izvedes,valja za obojicom jurcati...pa nekad ih da setaju nekad u kolica, ili jednog u kolica,drugi da seta,tako...Nije lose da hodaju,moraju se na nesto i trositi, a i super se izmore i zaspu. Ja Rijada svako vece izvodim,bar pred zgradu, pa se fino sam penje uz stepenice, silazi niz stepenice,vodam ga po ulici,parku,seta...uglavnom sve svojom nogom. Jest da dobijem upalu misica,ukoce me ledja,ali neka...On bude sav sretan,ne hoda,trci (nije jos prohodao, znaci ja ga cuvam za rukice). Kad dodjemo kuci rucki,okupam ga i zaspe cim ga stavim da doji, nekada nista ni ne podoji,samo zaspi. Tako da ga vise ne moram nosati,ljuljati i sl....I pravo fino spava. Ako je fino jeo,ne budi se u toku noci. Tako da gledaj i da ti hodaju,ali zbog toga sto ti je lakse koristi i kolica. Ja ih najvise koristim kad krenem s njim na kaficu,pijacu,kupovinu i sl...A nije mi glupo kad vidim vece dijete u kolicima. Npr ako se ide negdje dugo u setnju ili citav dan hodati...mali su oni ipak i umore se. Umorimo se mi veliki,kako ne bi oni. Eto,raspisah se ja.