Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
naravno maminka da postoji ne znam gdje vodiš trudnoću vjerovatno privatno inače bi ti sestre u Dz rekla da ima školica i prijavile te kad ćeš ići mislim da je bilo dva puta sedmično negdje oko 13.00 tako nešto u petak idem na kontrolu pa ću baš pogledati ima piše na vratima, ja sam rekla da me ne prijavljuju još jer radim i nemogu ići pa možda tamo ako uspijem pred sami kraj trudnoće.
maminka ja sam danas bila na pregledu i maksuz pitala za školicu kažu sestre da se u julu i augustu neće održavati, posle sam vidjela i zvanično da piše na ulazu eto ako sam šta pomogla.
Maminka, ja sam isla u skolicu za trudnice u Tuzli i meni je puno pomoglo. Ako ti nije kasno u septembru, obavezno se upisi. Skolica je bila utorkom od 1 do pola 3, prvo 45 minuta nesto koa predavanja, mijenjaju se doktori, a zatim 45 minuta vjezbice, vise usmjerene na disanje, sto je i najbitnije. Traje 4 utorka u mjesecu, a ja sam sam isla 2 mjeseca za redom da utvrdim gradivo
da sunce, ja idem kod ginekologa privatno. otici cu onda i ja do Doma zdravlja i raspitati se gdje je tacno ta skola... juhuuuuuu ici cu ponovo u skolu
i ja sam vidjela da ima skolica za trudnice rekla mi sestra kad mi je otvarala karton i upisala me ali mi nije rekla u kojem mjesecu trudnoce se krene??? valjda ce mi reci na vrijeme heheh ja sam sad 12 sed. tako da mislim da ima jos do toga pozzz
Ccc plavusa zaboravila... Ajd nema veze,idem ja opet u petak na komisiju pa cu se raspitati,ne znam sta mi bi danas pa zaboravi. Svakako nam se ne zuri ni jednoj...
treba mi broj telefona na koji se mogu raspitati o skoli za trudnice u tz, jedom mi je neko bio dao tad sam zvala ali sad mi opet treba,koliko znam utorkom je, pa bi ja sutra isla
Škola za trudnice se nalazi u domu zdravlja, drugi sprat, prva vrata lijevo. A da li radi ?-to se moraš informisati kod med.sestara kad budeš išla na pregled, pa pitaj i oneće te upisati. Ja mislim da rade svakog mjeseca.
ma nisam iz tuzle iz lukavca sam tako da ne idem gore na preglede u dom zdravlja.......
Engie eto Manuela je napisala broj telefona na koji mozes nazvati. Pa ce ti sestre reci kad da dodjes. A poetesa mislim da ti je rano jos da ides...meni su rekle u osmom da dodjem.
samo ti idi... ja sam se zeznula i slusala narod kao rano mi je jos... i cekala sedmi mjesec, kad ono njonjo... morala sam lezat od sedmog i nigdje nisam mogla ni makac... osim do zahoda samo ti idi dole, ne mogu te izbaciti da sam bogdom isla u skolu, ne bih se onoliko namucila
meni je doca rekla cim sam zatrudnila da idem, al ja nisam htjela, bila mi druga trudnoca i vec sam znala sta i kako.. a doca me tjerala, znaci ne moras cekati 8. mj mozes i ranije... i imas 4 casa, svakog utorka cini mi se od 13h u domu zdravlja.. sretno!
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.1.2011 12:28:07 >