Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 21:00:24
Dida79
Sram ih bilo I ja sam jednom to dozivjela od njih!!! Od podstanarke moje djetete fras dozivilo ma ni mrtvo ni zivo mm ih strpa u kola i krene prema hitnoj i sad ja zovem hitnu i objasnjavam situaciju i da bi ih trebalo presresti jer je djete u losoj situaciji.Oni meni na to nemamo kola neka ga doveze do nas i spuste mi slusalicu
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 21:03:43
aya
Draga dadada,
moja sestricna je pala u komu od visoke temp. i zena na dispeceru im je rekla da im je blize da dijete sami odnesu u bonicu nego da cekaju hitnu. I kad je citava porodica hitnu nazvala 10 puta onda su se smilovali doci na adresu, a i ne dolaze dok ih ne nazoves sa fiksnog, pa da oni uzvrate poziv. Nazalost, kakva drzava, stanje u drzavi, takva nam valjda i hipokratova zakletva, a i zdravsto (cast izuzecima)
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 21:10:07
Mya_81 RR
Užas
Hitna pomoć je sve samo nije niti hitna niti je od pomoći...u ZE je to samo prijevozno sredstvo i prije bih pješke stigla do bolnice nego što bi mi oni došli
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 21:24:29
maja78 RR
ja sam jednom prijetila dispecerici i kaze ona snima se, reko odlicno pa cemo na sud, i naravno trazila sam ime i prezime, hitna se pojavila u roku 5 minuta
dadada
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 21:51:41
Mirkica
IZVORNA PORUKA: dadada
ZELIM DA SE ZNA
Moja teka je smrtno bolesna...prije sat vremena joj e pozlilo...PRIJE SAT VREMENA JE HITNA POZVANA...NJIH JOS NEMA!!!!
Draga moja poznata prica , moj djed rahmetli je lezao u tolikim bolovima i mi smo pozvali hitnu nisu dosli rekli su da nece da dodju posto je djed star pa oni i ovako cekaju da on umre (njima na dusu) i onda je moj brat nazvao i pripretio im i ne znam ni sama svasta se nagovorio rekao " neka umre za sat ali hocu da mu makar ublazite bolove i da umre kao covjek a ne u jadiikovanju" i ako se nestvore sto brze tu da ce ih tuziti a glavnog doktora i za vrat uhvatiti (mora se s divljacima tako) i tek su se oni onda odlucili da dodju a dok brat nije zapretio nisu htjeli. Ja i odmah je trazi glavnog doktora s njim da pricas sa svima ostalima nemoj vidjeces da ce doci hitna :).
< Poruku je uredio Mirkica -- 9.5.2010 21:54:05 >
RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM ... 9.5.2010 22:08:14
Anoniman
Žao mi je zbog tetke, nadam se da će biti dobro...kod nas samo pošalju vozača, kao ne smiju napuštati hitnu, cura imala saobraćajku, odmah bratu rekla da ne osjeća noge da je ne pomjera, on pozvao hitnu i rekao o čemu se radi, oni poslali vozača i bez ikakvih fiksatora za tu vrstu povrede:((((( cura sad u kolicima:((( od moje kolegice otac iznenada umro na spavanju, njegova supruga pozove hitnu da dođu, kažu, doćemo ujutro, ne možemo napuštati bolnicu, a bolnica je udaljena 70 m od zgrade- užas!!!!!!!