|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Da.
Ne.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Pasterizacija
bebacha

Evo jedna anketa za domacice.Prilikom pravljenja zimnice koji nacinu pasterizacije koristite

vruca masa u vruce tegla pa u rernu (67%)

masa u tegle pa u serpu na kuhanje (22%)

neki drugi nacin (11%)


Broj svih glasova: 92
Komentari:

DM, 12.8.2011
Zavisi od toga šta pravim-kompoti idu u tegle pa na kuhanje, a slatka, ajvar, bestilj....idu u vruće tegle(dakako i oni vrući) i poklopac iz prokuhane vode na nj-okrenem naopačke i ponekad umotam u neko deblje platno da se sporije ohlkadi!


Hanady RR, 12.8.2011
zavisi šta pravim...ajvar vruće u vruće tegle pa teglu naopako do hlađenja...kompot i sosevi do paradajza ili mješanog povrća na kuhanje u šerpu. sve mi zavisi od recepta :)))


Hanady RR, 12.8.2011
draga doublemum ...smao ja i ti odgovorismo..gdje ona sheri i ona lejla ka da nas ''vade'' inače će nas noa do kraja života porzivati hahahah :)


anoniman, 12.8.2011
ja potpisujem Hanady i doublemum hahahahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


malalopuza, 12.8.2011
masa u tegle pa u serpu , ako stavljam vrucu masu u vruce tegle nema potrebe pasterizovat bar ja tako radim


enči80, 13.8.2011
Kao Hanady i doublemum,sa tim što ja slatka stavljam hladno u hladne tegle koje su pretodno oprane,okapane i zagrijane u rerni tj.sterilisane.Prije sam i sa slatkim išla vruće u vruće ali sam u dosta časopisa i kuhara vidjela da stavljaju hladno u hladno.


Lejla Ka, 15.8.2011
I ja kao Hanady i doublemum, zavisno od recepta. A pošto najčešće pravim đemove i ajvare, onda vruće u vruće pa naglavačke.


sheri, 17.8.2011
i ja skoro sve vruce u vruce tegle, pa u rernu. jedino paradajz kad ostavljam njega u tegle, pa u serpu. mislim, da svi isto ovdje radimo. ali ja radim tako jer sam dosta stvari pokupila od vas vrsnih domacica.


bebbe RR, 19.8.2011
Operem tegle u stroju na 70 stepeni, a onda vruće šta god da je, u vruće tegle, zatvorim, okrenem naglavačke i pokrijem dekom da se polakoo hladi. Praavim puno zimnice i nikada mi se ništa nije pokvarilo.



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *